Workshops

Dijkstra Drums biedt u de volgende workshops aan:

 • Workshop bucketdrums.
  Lekker drummen op emmers. Leer makkelijk en snel de basisritmes van drummen en speel mee met de leukste, speciaal uitgekozen drumtracks.

 • Workshop djembé.
  Ervaar deze prachtige Afrikaanse trommel. Leer de basistechnieken, speel mee met speciaal uitgekozen djembétracks en leer Afrikaanse djembé ritmes.

 • Workshop boomwackers.
  Dit is niet alleen een slagwerkinstrument maar kan ook melodisch gebruikt worden. In deze workshops zitten dus niet alleen basisslagwerkritmes maar ook melodie-oefeningen.

 • Workshop Trommelslager van Hoogeveen.
  Deze workshop is opgezet uit een gedeelte geschiedenisles en een gedeelte basistrommelritmes. De perfecte combinatie tussen geschiedenis en muziek. Niet alleen heel erg educatief over deze prachtige traditie en de geschiedenis van Hoogeveen maar ook nog eens muzikaal. Leren & doen!
 • Workshop Pipes & Barreldrums.
  Deze workshop is geïnspireerd op de beroemde act uit Las Vegas van 3 blauwe mannen. We studeren een muziekstuk in met de melodic pipes en ondersteunen dit met barreldrums. Bij grote groepen wordt het aangevuld met boomwackers. Ideaal voor een leuke presentatie. Samenwerking, plezier en vooral uniek!

Alle workshops duren gemiddeld 1 uur, zijn geschikt voor alle leeftijden (ritmes en oefeningen worden aangepast op categorie) en beschikbaar voor zowel kleine als grote groepen. Basis- en middelbaar onderwijs, (bedrijfs)feest of evenement. Prijs in overleg. Alles is mogelijk!